Over BWS Distributie

9 + 11 =

Over BWS Distributie

Ons bedrijf is opgericht door en wordt geleidt door Michael Westh, Charlotte Skou en Morten Baggesen. Wij zijn gevestigd in Roskilde, waar we naast kantoor en magazijn houden ook onze distributie verzorgen.

Gedurende onze carrieres hebben we ervaring opgedaan in de distributie, verkoop en marketing. Naast BWS Distribution leidden wij nog  twee andere distributiebedrijven.  Michael en Charlotte zijn verantwoordelijk voor de operatie en logistiek, waar Morten verantwoordelijk is voor sales en marketing. Verder is onze agent Jaska repo verantwoordelijk voor de verkoop in Finland en is onze agent Matthijs de Bruijn verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland, België en Luxemburg.

Neem contact op met onze agent voor de Benelux: Matthijs de Bruijn

Onze missie is om nieuwe, innovatieve en unieke elektronica producten te distribueren en op de markt te brengen. Producten waar we zelf gepassioneerd zijn over – die we zelf zouden kopen als particulieren en een aanvulling kunnen geven op ons leven. Ons eerste agentschap is evapolar, waarbij wij de ambitie hebben om ons aanbod in de nabije toekomst uit te gaan breiden

Michael Westh
Owner & Advisor

Charlotte Skou
Owner & Advisor

Morten Baggesen
Owner, CEO & Principal

Matthijs de Bruijn
Sales Agent, BeNeLux