Personlig aircondition

Igennem fordampning omdanner Evapolar varm og tør luft til en ren, frisk og kølig havbrise

Sådan virker det

Evapolar-produkterne er utroligt nemme at betjene: fyld vandtanken med koldt vand fra hanen og tilslut din evapolar til din PC, en powerbank eller et strømudtag. Tænd for apparatet.

I løbet af 5-10 minutter optager det patenterede, bakteriefri EvaBreeze™ filter en stor mængde vand, som fordeles på alle lamellerne indeni. Når varm tør luft suges igennem filteret fordamper vandet og køler dermed luften ned med 5-15 grader celcius, samtidigt med, at den tilføres fugt.
Teknologien danner ingen varme i processen – kun kølighed og velvære.

Evapolars produkter er særdeles velegnede i de tørre, velisolerede og varme kontorer og boliger vi har i Nordeuropa – hele året rundt.

 

Den unikke Evabreeze™ teknologi

Den unikke Evabreeze™ teknologi

Uorganisk & stabilt materiale

Evabreeze-filtrene er fremstillet af glasfibre og basalt, begge er helt uorganiske. Derfor forhindres bakterie- og svampevækst

Intensiv fordampnings-effekt

Leverer intensiv fordampning fra en lille overflade. Det gør Evapolar-teknologien kompakt og effektiv på samme tid.

Avanceret kapillær-effekt

Evapolar bruger kapillær-effekt til at få vandet til at stige og gennemvæder hele EvaBreeze™-filteret. Dette gør filteret kompakt og overflødiggør en pumpe.

Miljøvenlig og biologisk nedbrydelig

Evapolar filtre er fremstillet af mineraler – de skader ikke miljøet og apparaterne bruger kun 7-12 watt i strøm

Unikt EvaBreeze™ materiale indeni


Freon-FRI

Fordampningskøling er en naturlig form for air-conditioning, og derfor indeholder Evapolars apparater ingen farlige eller miljøskadelige væsker som f.eks. freon. Evapolars produkter er derfor helt sikre til børneværelset.

Bio-resistent (uorganisk) stabilt materiale

I modsætning til cellulose (pap-)-baserede og andre materialer, er EvaBreeze™ filtre baseret på naturlige uorganiske nano-fibre, som består af glasfibre og basalt. Det eliminerer helt risikoen for bakterier og svamp.

Økovenlig og biologisk nedbrydeligt

EvaBreeze™ filtre er fremstillet af et naturligt forekommende mineraler som ikke skader miljøet og filtrene er dermed 100% biologisk nedbrydelige.

Evapolar vs. traditionel køling

 


evaPOLAR Air Conditioner

 


Traditionel Air Condition

Afkølingsprincip Fordampningskøling med vand fra hanen Bruger kemisk freon-lignende væske
Filtermateriale Fordampningsfilteret er lavet af uorganisk materiale. Det eliminerer bakteriel vækst Filtre er typisk lavet af organisk materiale, som er naturligt vækstmedie for bakterier og svamp. 
Kølevirkning Evapolar udsender kølig og let fugtig luft, som minder om en mild havbrise Udsender kølig, tør luft. I sammenhæng med stærkt flow kan det give forkølelser
Befugtningsvirkning Beskytter hud, modvirker tørre øjne og gør håret blødere og mindre statisk.  Udtørrer hud og øjne. Traditional AC kræver tit køb af en befugter som kompensation. 
Energi-effektivitet 21-37 EER 9 EER
Strømforbrug 10 W 900 W

EvaLIGHT (og de øvrige evapolar-modeller) har stor og behagelig virkningsgrad, er 10 gange mere energi-effektiv end traditionelle AC-produkter og bruger 10-20 gange mindre energi i forhold til afkølingseffekten.

 


eva
POLAR Air Conditioner

 

 

Traditionel Air Condition

 

Afkølingsprincip
Fordampningskøling med vand fra hanen Bruger kemisk freon-lignende væske
Filtermateriale
Fordampningsfilteret er lavet af uorganisk materiale. Det eliminerer bakteriel vækst Filtre er typisk lavet af organisk materiale, som er naturligt vækstmedie for bakterier og svamp.
Kølevirkning
Evapolar udsender kølig og let fugtig luft, som minder om en mild havbrise Udsender kølig, tør luft. I sammenhæng med stærkt flow kan det give forkølelser
Befugtningsvirkning
Beskytter hud, modvirker tørre øjne og gør håret blødere og mindre statisk.  Udtørrer hud og øjne. Traditional AC kræver tit køb af en befugter som kompensation. 
Energi-effektivitet
21-37 EER 9 EER
Strømforbrug
10 W 900 W

EvaLIGHT (og de øvrige evapolar-modeller) har stor og behagelig virkningsgrad, er 10 gange mere energi-effektiv end traditionelle AC-produkter og bruger 10-20 gange mindre energi i forhold til afkølingseffekten.

Køleeffekt

Evapolar-teknologiens effektivitet afhænger af rummets temperatur og fugtighed. Tabellen her viser den udgående temperatur fra produkterne, givet den indgående lufts fugt og temperatur. F.eks. får man 18 grader kølig luft ved en rumtemperatur på 25 grader og 50% luftfugtighed.

evaCHILL

evaLIGHT

evaSMART

Om Evapolar

Evapolar er et prisvindende firma, som har skabt “disruption” indenfor aircondition ved at skabe personlige mikroklima-apparater, som er ekstremt brugervenlige, miljøvenlige og som giver et særdeles behageligt indeklima, uanset hvor man bruger dem.

Produktfilosofien er, at vi alle er forskellige mht hvor koldt vi ønsker det skal være, i vores personlige zone – uanset om vi på job eller hjemme. Derfor er produkterne små, køler en zone 2-4 m2, og er ekstremt billige i drift (så det giver mening af købe flere til kontoret/hjemmet)

Virksomheden har domicil på Cypern, R&D i Sankt Petersborg i Rusland samt regionale varelagre i Tyskland og Nordamerika. Evapolar har solgt over 250.000 personlige aircondition apparater på blot 4 år til forbrugere og virksomheder i 125 lande (hver blå prik repræsenterer en evapolar-kunde):

Evapolar er også blevet særdeles godt modtaget i tech- og livsstilspresse og det første produkt (evaLIGHT) har fået mange rosende ord fra seriøse og kendte medier verden over, så som Forbes, Mashable, Huffington Post, TrustedReviews, The Atlantic og mange flere.