Kontakt BWS Distribution

OM BWS Distribution

Vores virksomhed er grundlagt af Morten Baggesen, med Michael Westh og Charlotte Skou som medejere. Vi holder til i Roskilde, Danmark, hvor vi har kontor, lager og forsendelse.

Vi har arbejdet med distribution, salg og marketing i hele vores karriere og Michael & Charlotte driver til dagligt Ergotel A/S, en distributionsvirksomhed indenfor Tele/IT.  BWS drives til dagligt af Morten, med assistance fra 2-3 freelancere indenfor lager, markedsføring og support.

Formålet med BWS er finde og sælge nye innovative og unikke elektronikprodukter til kontorer og private hjem. Produkter, som vi efter en grundig privat test kan stå inde for – som vi ville købe som privatpersoner.

Vores første mærke var evapolar, som nu sælges i hele norden via BWS, det andet mærke er DemarkQ, og i nær fremtid kommer der flere.

 

  • Hvis du ønsker at blive forhandler, så skriv gerne til os via kontaktformularen her – eller ring til Morten, på tlf + 45 60 22 10 75.
  • Hvis du har købt et af vores produkter og har spørgsmål eller reklamation, bedes du også bruge formularen – eller ringe 70 22 23 25. Så hjælper vi.

Send os en besked

Michael Westh
Ejer & Rådgiver

Charlotte Skou
Ejer & Rådgiver

Morten Baggesen
Ejer, Direktør, Daglig leder

Linus Backström
Support, Finland & Sverige