Kundeservice

Velkommen til vores Kundeservice

BWS Distribution og vores forhandlere vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse med dit evapolar-produkt.
Du kan kontakte den forhandler hvor du har købt produktet hvis du oplever problemer.
Kan forhandleren ikke hjælpe eller har du købt direkte hos BWS Distribution, yder vi service alle hverdage fra 14.30-17 på telefon: 70 22 23 25

Garanti og reklamationsret:

Vi yder naturligvis 1 års fuld garanti samt to års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden for 2 år fra købsdatoen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af egen skadeforvoldende adfærd – se brugervejledningen, som følger med produktet.

Du skal reklamere når du har konstateret fejlen eller manglen. I henhold til reklamationsretten kan du enten få varen repareret, ombyttet, refunderet pengene eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Har du modtaget en defekt vare, skal vores du kontakte den forhandler hvor du har købt produktet senest 5 hverdage efter modtagelse.

Har du købt direkte på vores website, bedes du kontakte os via support@bws-distribution.com eller på telefon 70 22 23 25, alle hverdage fra 10-15.
 

Brugervejledning:

Alle produkter leveres med brugervejledning på engelsk og dansk. Er de bortkommet, kan du downloade dem her:

evaSMART 2020                evaLIGHT plus 2020                  evaCHILL 2020

evaLIGHT-2019 model (DK) 

Brugervejledningerne beskriver alle brugssituationer, og de mest almindelige fejlmeddelelser som produkterne kan give, typisk hvis de ikke helt bruges som anvist af producenten. Finder du alligevel ikke det svar du søger, kan du søge yderligere på evapolars support-site, som giver ganske udførlige anvisninger for hvert produkt, på engelsk:

Hjælpecenter – evaCHILL (åbner i nyt vindue)

Hjælpecenter – evaLIGHT (åbner i nyt vindue) samt trouble-shooting

Hjælpecenter – evaSMART (åbner i nyt vindue) samt trouble-shooting

Specifikt vedr. evaSMART og Smart home systemer

Sådan skifter du evaBREEZE-filter på din evaCHILL

Sådan skifter du evaBREEZE-filter på din evaLIGHT

Sådan skifter du evaBREEZE-filter på din evaSMART

Vogt dig for efterligninger

Fotoet viser vores evaLIGHT med det patenterede evaBREEZE™ filter til højre og den ubrugelige og sundhedsskadelige kopi “AirBreeze” til venstre – sælges også under navnet “Arctic Cooler” (se nedenfor).

Hvis du eller nogen du kender købte kopien, så giver vi “plaster på såret-rabat”: tag et foto af dit kopiprodukt og send det til os på sales@bws-distribution.com, så kvitterer vi med rabatkode på 10% til vores webshop.

Husk, at rabatten bliver tilknyttet den email-adresse du sender fra.

Vogt dig for efterligninger – igen!

Fotoet viser “Arctic Cooler”, sælges på WizzGood, et såkaldt online-supermarked.

Der er tale om en ubrugelig og skruppelløs kopi af evaLIGHT, den første originale og effektive fordampningskøler. Filteret er lavet af pap, som giver gode vækstbetingelser for bakterier og svamp!

Også for denne varer giver vi “plaster på såret-rabat”: tag et foto af dit kopiprodukt og send det til os på sales@bws-distribution.com, så kvitterer vi med rabatkode på 10% til vores webshop.

Husk, at rabatten bliver tilknyttet den email-adresse du sender fra.

Generelt om “billige” produkter

Det tager forskning, tid og penge at udvikle sikre, effektive og miljøvenlige produkter, med CE-certificering, brugsvejledninger og support.

Fald derfor ikke for disse ulovlige kina-kopier, som rammer næsten alle innovative virksomheder, store såvel som små.

2019: Få MAX strøm på din evaCHILL

Har du købt en evaCHILL i 2019, skal du bruge en USB-strømkilde (f.eks. PC), en powerbank eller USB-omformer som er stærk nok, f.eks. et Apple iPad-stik. Styrken skal ifølge producenten være på minimum 5V/2A.

Visse USB-omformere er for svage, og gør det kun muligt for evaCHILL at køre i laveste hastighed. Det gælder også visse USB-udtag i køretøjer.

evaCHILL skal kunne køre med max blæse-hastighed, dvs. tydeligt hørbart og med mærkbar køling. Virker den kun på de laveste hastigheder eller op til trin 3, er strømstyrken desværre for lav.

I 2020 leveres evaCHILL med eget USB-stik

 

2019: App-styring af evaSMART

Evapolar har lavet en vejledninger til brug af evaSMART med evapolars App – disse findes desværre ikke i brugsvejledningen.

Før du går igang, skal du kende navnet på det wifi-netværk du vil bruge når du skal styre evaSMART med din telefon – det netværk, som telefonen er koblet til. Du skal også have dit password til netværket klart.

Trin 1: Først skal du downloade evapolars App på AppStore / Google Play Butik, samt lave en konto.
Læs her hvordan du gør det (nyt vindue).

Trin 2: Dernæst skal du forbinde evaSMART til netværket, via din telefon.
Læs her hvordan du gør det (nyt vindue).

Trin 2 kan godt tage et par forsøg, men gi’ ikke op. Når det kører, har du enormt mange muligheder for at styre alle dine evaSMART fra afstand, meget praktisk også fra sengen!

Lugter din evapolar grimt?

Så er det fordi, at du har tændt for apparatet efter det har stået stille i længere tid med drivvådt filter.

Såvel Evapolar som BWS gør opmærksom på hvor nemt dette kan undgås, i såvel brugsvejledning som indlægseddel: man skal bare køre filteret helt tørt, hvis man ikke skal bruge produktet i en uge eller længere.

Filtrene indeholder op imod 300 ml. vand og skal du ikke bruge din evapolar i nogen tid, kører du filteret tørt ved simpelthen bare lade apparatet køre indtil det ikke længere køler (for evaLIGHT og evaSMART vil indgående lufttemperatur således være lig udgående lufttemperatur). Din evapolar tager ikke skade af “at køre tør”.

Hvis du har glemt det, og luften lugter, kan du prøve at hælde citronsaft ned i en tank frisk vand, røre det godt rundt, og lade apparatet køre det igennem. Det plejer at fjerne lugten helt. Hvis ikke det hjælper, kan du købe et nyt evaBREEZE-filter hos din forhandler eller her på siden.

Fordi det patenterede evaBREEZE-filter er uorganisk og derfor hindrer vækst af bakterier og svamp, stammer lugten fra mikroorganismer som findes i vandet/luften på dit kontor eller hjem. Men filteret skal renses eller allerbedst udskiftes. Generelt skal filteret skiftes for hver 1000 timers drift (ca), fordi lamellerne fyldes op med støv fra luften.