Bekæmp effektivt bumser og fedtet hud med LED lysterapi.

Udvidet forbruger­sikkerhed: 60 dages returret

POP-4-weeks-cropped
Before-after 4 weeks with POP
POW-2-days-cropped
Before-after 2 days with POW
WOW-6-weeks-cropped
Before-after 6 weeks with WOW
WOW2-6-weeks-cropped
Before-after 6 weeks with WOW
POP-6-weeks-cropped
Before-after 6 weeks with POP
previous arrow
next arrow

Historien

LED-lys til bekæmpelse af uren hud og bumser er videnskabeligt veldokumenteret, virker på alle hudtyper, er uden bivirkninger og UV-fri.

Oprindeligt var det NASA, som opdagede, at rødt LED-lys stimulerer heling af sår. Siden har man forsket intensivt i LED-lys, og opdaget, at blåt lys i den rette bølgelængde dræber de bakterier i huden, som giver bumser og uren hud.

Hvordan virker det?

Det blå lys (415nm) dræber de bakterier, som giver bumser og giver bedre balance i hudens talg-produktion ved udbruddet. Det er talg, som gør huden fedtet og skinnende.

Det røde lys (630nm) stimulerer hudens kollagen-produktion, reducerer dannelse af arvæv og dæmper betændelse ved udbruddet.

Se videnskabelige referencer her!

Hvem er DemarkQ?

DemarkQ er et nyt forbrugermærke fra den hollandske LED-specialist LightTreeVentures. I næsten 20 år har virksomheden været underleverandør af produkter til LED-lysterapi, til bl.a. det amerikanske mærke Dr. Gross. Med DemarkQ lancerer Light Tree for første gang sit eget mærke, med tre produkter der giver reelle resultater i kampen mod bumser og uren hud. BWS Distribution er eksklusiv distributør for hele Norden.

POP

BEKÆMP BUMSER OG FEDTET HUD MED POP

En effektiv løsning til dig, som er plaget af bumser

Træt af bumser og fedtet hud? Fortvivl ikke, POP hjælper dig effektivt og uden kemi, ved blot tre minutters brug om dagen. POP har 72 kvalitets-LED pærer, som udsender blåt og rødt lys samtidigt.

OBS: 60 dages returret!

POW

STOP BUMSEN MED POW

En hurtig løsning til dig, som får en bums en gang imellem

Træt af bumser? Fortvivl ikke, POW hjælper dig effektivt og uden kemi, ved blot tre minutters brug om dagen. POW har tre kvalitets-LED pærer, som udsender blåt og rødt lys samtidigt.

OBS: 60 dages returret!

WOW

BEKÆMP BUMSER OG FEDTET HUD MED WOW

En effektiv løsning til dig, som er plaget af bumser i større grad

Træt af fedtet hud og bumser? Fortvivl ikke, WOW hjælper dig effektivt og uden kemi, ved blot seks minutters brug om dagen. WOW har 224 kvalitets-LED pærer, som udsender blåt og rødt lys samtidigt.

OBS: 60 dages returret!

Jo Anne fortæller om POP

Shannon fortæller om POW

Baruch fortæller om WOW

Forbrugersikkerhed

1 års garanti &
2 års reklamationsret

CE & ETL certificeringer