POP LED-terapilampe

DKK 1.049,00

BEKÆMP BUMSER OG FEDTET HUD MED POP LED-TERAPI

En effektiv løsning til dig, som er plaget af bumser og fedtet hud i nogen grad.

Træt af bumser og fedtet hud? Fortvivl ikke, POP hjælper dig effektivt og uden kemi, ved blot tre minutters brug om dagen. POP har 72 kvalitets-LED pærer, som udsender blåt og rødt lys samtidigt.

  • Det blå lys (415nm) dræber de bakterier, som giver bumser og giver bedre balance i hudens talg-produktion ved udbruddet.
  • Det røde lys (630nm) stimulerer hudens kollagen-produktion, reducerer dannelse af arvæv og dæmper betændelse ved udbruddet.

Nem at bruge: Området (f.eks. den ene kind) renses for evt. make-up, POP tændes og placeres ca. 5 mm fra huden. Efter tre minutter slukkes lyset automatisk. Gentag terapien for den anden kind, hvis nødvendigt. Gentages dagligt (vigtigt). Efter 3-6 uger ses markante resultater.

Udvidet forbrugersikkerhed: For dette produkt tilbyder vi 60 dages returret: Er du ikke tilfreds, refunderer vi hele beløbet, ekskl. omkostningen til returfragt.

Om DemarkQ

LED-lys til bekæmpelse af uren hud og bumser er videnskabeligt veldokumenteret, virker på alle hudtyper, er uden bivirkninger og UV-fri. Oprindeligt var det NASA, som opdagede, at rødt LED-lys stimulerer heling af sår. Siden har man forsket intensivt i LED-lys, og opdaget, at blåt lys i den rette bølgelængde dræber de bakterier i huden, som giver bumser og uren hud.

POP er et af tre produkter fra den hollandske LED-specialist DemarkQ, og specielt velegnet til dig, som lider af uren hud, udover en enkelt bums en gang imellem – så er POW med tre LEDs tilstrækkelig. Og er du plaget af uren hud i større grad, f.eks. også andre steder end i ansigtet, er WOW med 224 LEDs den rigtige løsning.

1 års garanti/2 års reklamationsret. Brugervejledning og service på dansk, norsk, finsk og svensk. Bør ikke anvendes af personer der lider af lyssensitivitet eller alvorlige hudsygdomme.

199 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 8720299044210 Kategori: