WOW LED-terapilampe

DKK 2.499,00

BEKÆMP BUMSER OG FEDTET HUD MED WOW LED-TERAPI

En effektiv løsning til dig, som er plaget i større grad.

Træt af bumser og fedtet hud? Fortvivl ikke, WOW hjælper dig effektivt og uden kemi, ved blot seks minutters brug om dagen. WOW har 224 kvalitets-LED pærer, som udsender blåt og rødt lys samtidigt.

  • Det blå lys (415nm) dræber de bakterier, som giver bumser og giver bedre balance i hudens talg-produktion ved udbruddet.
  • Det røde lys (630nm) stimulerer hudens kollagen-produktion, reducerer dannelse af arvæv og dæmper betændelse ved udbruddet.

Nem at bruge: Området (f.eks. hele ansigtet) renses for evt. make-up, WOW tændes og placeres så tæt på område som muligt, dog mindst 5 mm fra huden. Efter seks minutter slukkes lyset automatisk. Gentag terapien for andre områder, hvis nødvendigt. Gentages dagligt. Efter 3-6 uger ses markante resultater.

Udvidet forbrugersikkerhed: For dette produkt tilbyder vi 60 dages returret: Er du ikke tilfreds, refunderer vi hele beløbet, ekskl. omkostningen til returfragt.

Om DemarkQ

LED-lys til bekæmpelse af uren hud og bumser er videnskabeligt veldokumenteret, virker på alle hudtyper, er uden bivirkninger og UV-fri. Oprindeligt var det NASA, som opdagede, at rødt LED-lys stimulerer heling af sår. Siden har man forsket intensivt i LED-lys, og opdaget, at blåt lys i den rette bølgelængde dræber de bakterier i huden, som giver bumser og uren hud.

WOW er et af tre produkter fra den hollandske LED-specialist DemarkQ, og specielt velegnet til dig, som i høj grad lider af uren hud. Hvis du blot får en enkelt bums en gang imellem – så er POW med tre LEDs tilstrækkelig. Og er du plaget af uren hud i nogen grad, f.eks. primært i ansigtet, er POP med 72 LEDs den rigtige løsning.

1 års garanti/2 års reklamationsret. Brugervejledning og service på dansk, norsk, finsk og svensk. Bør ikke anvendes af personer der lider af lyssensitivitet eller alvorlige hudsygdomme.

25 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 8720299044227 Kategori: