POW LED-terapilampe

DKK 399,00

STOP BUMSEN MED POW LED-TERAPI

En hurtig løsning til dig, som får en bums en gang imellem.

Træt af bumser? Fortvivl ikke, POW hjælper dig effektivt og uden kemi, ved blot tre minutters brug om dagen.
POW har tre kvalitets-LED pærer, som udsender blåt og rødt lys samtidigt.

  • Det blå lys (415nm) dræber de bakterier, som giver bumser og giver bedre balance i hudens talg-produktion ved udbruddet.
  • Det røde lys (630nm) stimulerer hudens kollagen-produktion, reducerer dannelse af arvæv og dæmper betændelse ved udbruddet.

Nem at bruge: Området omkring bumsen renses for evt. make-up, POW tændes og placeres ca. 5 mm fra huden. Efter tre minutter slukkes lyset automatisk. Gentages dagligt. Efter 3-6 dage er bumsen stoppet.

Udvidet forbrugersikkerhed: For dette produkt tilbyder vi 60 dages returret: Er du ikke tilfreds, refunderer vi hele beløbet, ekskl. omkostningen til returfragt.

Om DemarkQ

LED-lys til bekæmpelse af uren hud og bumser er er videnskabeligt veldokumenteret, virker på alle hudtyper, er uden bivirkninger og UV-fri. Oprindeligt var det NASA, som opdagede, at rødt LED-lys stimulerer heling af sår. Siden har man forsket intensivt i LED-lys, og opdaget, at blåt lys i den rette bølgelængde dræber de bakterier i huden, som giver bumser og uren hud.

POW er et af tre produkter fra den hollandske LED-specialist DemarkQ, og specielt velegnet til dig, som får en enkelt bums en gang imellem. Hvis du lider af uren hud i større dele af ansigtet, er POP med 72 LEDs lige sagen. Og er du plaget af uren hud i høj grad, f.eks. andre steder end i ansigtet, er WOW med 224 LEDs den rigtige løsning.

1 års garanti/2 års reklamationsret. Brugervejledning og service på dansk, norsk, finsk og svensk. Bør ikke anvendes af personer der lider af lyssensitivitet eller alvorlige hudsygdomme.

 

97 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 8720299044203 Kategori: